View Single Post
Eski 27-11-2011, 07:32   #256
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Teşekkür:

Sevgili arkadaşlar, sayın Mine Hanım'ın " İstanbul'da da bir eğitim semineri vermek istiyorum" cümlesiyle ile başlayan ve uzun zamandır ihtiyaç hissettiğimiz bu semineri nihayet gerçekleştirebildik.

Seminere hazırlanmamızda yaptığımız üç ön toplantıya gelerek fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim.

Bütün bu toplantı hazırlık çalışmaları boyunca " sayın möderatörüm, sayın moderatörüm cümlesini ağzından düşürmeden bana sağ kol olan, pek çok konuların çözümlenmesinde yardımcı olan sevgili ankstel'e (Aytaç Bey)

kamera çekimi, fotoğraf çekimi gibi konularına çok yabancı olduğum çalışmalarda daima yanımda olacaklarını-yardımcı olacaklarını gösterdikleri için sevgili Omer Bey'e, Yener.T. Bey'e, sariefe ve y.yolka'ya

fotoğraf çekimleri ricamı hemen kabul ettikleri için sevgili Limon, Nariel ve kardeşine,

yaka kartlarımızın hazırlanmasında maddi külfeti de üstlenerek hazırlayan sevgili dr.hegeliye ve masada yardımcılık görevini üstlenen hozat'a

salon içinde her durumda hızır gibi yanıma yetişen ve üstlendiği işleri çok güzel organize ederek, hediye çekilişlerini tertip eden sevgili sariefe ve Patren'e, hediye çelişi için bizlere bitki ve tohum getiren bütün arkadaşlara,

sayın Mine Hanım'ın sunumu sırasında gerekli olan bitkileri ve malzemeleri getiren sayın Tekin Bey'e, Zafer İnandık'lı Bey'e ve Yener.T. Bey'e,

agaclar.net logo'lu çantalarımızı acilen dikerek masraflarımızı karşılamak için Gönen'den gelen sevgili Lilium'a

zengin ikram masasını becerileri ile donatan aynı zamanda ikramları yapan sevgili huzunperest'e, arzuakyürek'e, bettyycim ve H.hatice arkadaşımıza

yardımlarından dolayı sevgili nrkrkmz'ye

akşam yemeği organizasyonunda büyük yardımları olan sevgili Eser İlhan Hanım'a

bütün bu koşuşturmam esnasında yanımda olan sayın OSMAN45'e

harika sunum ve getirdiği onca hediye için sayın Mine Pakkaner Hanımefendiye ve bu güzel siteyi kurarak bizleri bu çatı altında buluşturan sayın malina'ya

çalışmalarım esnasında gösterdiğim kaprislere tahammül eden sevgili eşime,

seminerimize ilgi göstererek katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön