View Single Post
Eski 26-11-2011, 23:14   #245
Patren
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-11-2011
Saygıdeğer agaclar.net üyeleri,

Sayın Mine Pakkaner'e İzmir'den bizler için gelip bu semineri verdiği, sitemizin yönetimine de bize bu imkanı sunduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum.

Ben çok yeni bir üyeyim. Daha aranıza katılalı 1 hafta bile olmadı. Ama sizlerle çok uzun süredir birlikteymişim gibi bir hava vardı bugün. Sizlerle tanıştığım için gerçekten çok mutluyum. İlk kez internet üzerinden tanıştığım kişilerle bir araya geldim ve gerçekten de çok güzel vakit geçirdim. Bitkiler konusunda henüz yolun başındayım, ama bugün gerçekten çok güzel şeyler öğrendim. Henüz ilk buluşmamız bu kadar zevkli geçtiyse, ilerleyen vakitlerde nasıl olur diye merak ediyorum şu an. Bugün gerçekten çok güzel bir ortam içerisindeydim. Her gelenin birbirini selamlaması, sarılması bende çok güzel duygular oluşturdu. Birçok doğaseverin arasında olmak kesinlikle harika bir şeydi.

Toplantıya erken geldim ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, eğer olabildiysem ne mutlu bana. Tüm bu esnada her şeyden büyük bir zevk aldım, bu oluşum adına bir şeyler yapmak çok güzel hisler uyandırdı bende. Umarım bir bundan sonraki tüm buluşmalarımız böyle güzel geçer.

Bu arada ikramlar gerçekten harikaydı, yapanların ellerine sağlık, yediklerimin hepsini çok beğendim ve eminim yiyemediklerim de bir o kadar lezizdi.

Bu siteye üye olmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi çok daha iyi anladım. Her şey için çok teşekkür ederim. Seminerde en ufak emeği geçen herkese saygılarımı ve minnet duygularımı sunarım.

Patren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön