Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili arkadaşlar yarın gece de İstanbuldaki bahçelerin görüntülerini eklemek üzere...İyi geceler  ))
|
Sevgili berinb,önce beni bahçelerinize,yer yer evinize ve ailenize kabul ettiğiniz için size çok teşekkürler ediyorum,sonrada bu teklifsiz girişimden dolayı hoş görmenizi rica ediyorum. .... ama bu sabah taa istanbuldan bahçemi ziyarete geldiğinizi nazik yazınızı okuyunca anladım sizden haberim oldu,bende bir iadeyi ziyarette bulunayım dedim, maksadım kısa bir tanışma ziyareti idi,,,aman birde ne göreyim,,şu saksı bu duvar arka bahçe yazlık kışlık derken bu saat olmuş ben hala çıkamadım
Sayenizde çocukluğumun renklerine kokularına,hatta tatlarına gittim,çok tanıdık bildiktiniz,bu nedenle çok eski bir dostum gibi hitab etmek geldi içimdem. Harikalar yaratmışsınız,kendi cennetinizi yaratmışsınız kutluyorum,bilindik meseldir bir saat mutlu olmak istiyorsan git kendine mükellef bir yemek ısmarla,bir gün mutlu olmak istiyorsan karşı cinsten arkadaş edin ama bir ömür mutlu olmak istiyorsan doğayla haşir neşir ol denir.Siz bu şanslı insanlardansınız,bu site aracılığı ile bizlerlede paylaşıyorsu nuz ,sağolun.Sizinle müşterek çok şeyimiz olduğunu görüyorum,resim,ahşap boyama seramik boyama, kumaş boyama, müzik,çiçekler ağaçlar çeşitli elişleri,dolayısıyla bölüşecekte çok şey var demektir eh..yaşdaş ta sayılırız.
Bu nedenlerle sizinle tanıştığım için mutlu oldum,tekrar ve sık sık görüşmek üzere. sevgiler..