View Single Post
Eski 25-11-2011, 17:08   #24
nurcanaybay
Ağaç Dostu

nurcanaybay's Avatar

Giriş Tarihi: 19-09-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gondag Mesajı Göster
dilediğiniz zaman buyurun hem istediğiniz gibi gezer hem bir bardak çayımızı içersiniz.
Evet yer örtücümüz fare kulağı, çim hastalıkları ile uğraşmaktan yorulduk isabet olmuş hem daha az sorunlu hemde İzmir için daha uygun diye düşünüyorum. Tohumdan yetiştirdik,ama daldırmada olurmuş çok arsız. Gölge bölümlerde mavi osmanlı çimi, hatta erika kullandım.
Ağacın altındaki bölüm sadece kaktüslerden oluşmuyor,derince nin ormanlarından getirilmiş yabani menekşeler, spil dağından kardelenler,kala,kış ortancası, minyatür güller,adapazarından gelme acanthus hatta selluka var.Kontrollü bir doğallık içinde dört mevsim renk ve çiçek amaçlamıştık, ....

Sn.Gondag ;
nazik davetiniz için teşekkür ederim.Gelmeyi ben de çok isterim.Aynı il'de bulunuyor olmamız dan dolayı tecrübelerinizden de faydalanmış olurum.Belki bir gün kısmet olur.

3-4 Yıl önce ,çime alternatif olarak fare kulağını denemiştim.Bilgisizlikten belki başarılı olamamıştım.Ama küçük bir bölümde çimlendiler ,yayılmasını sağlamaya çalışıyorum.Gerçekten güzel bir görünümü var.

Diğer fottoğraflar da ki ayrıntıları göremiyorum.Fırsat bulursanız tekrar çekmenizi rica edeceğim.Daha net görebilsek eminim daha çok sorumuz olur

nurcanaybay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön