Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe
3 gündür düzgün bir liste oluşsun diye (niye ise) çabalıyorum ama boşuna olduğunu anladım.
Pes  )
|
Boşuna olur mu sevgili sariefe, eline sağlık. Birimizin bunları düzeltmesi gerek.
|
Güler Hanım yanlış anlaşılmasın benim sitemim listelerin düzenlenmesine değil. Aksine seve seve ve gönüllü olarak yapıyorum. Sadece 97 sırayı düzeltip 98' de listenin tekrar bozulması sonrasında da bozuk devam etmesi buna mukabil gerekli bilgilendirmeyi yaptığıma inandığım bir mesaj ekleyip, sonrakilerde görsün diye "bunu da kopyalayın" yazmama rağmen bir türlü o mesajı kopyalatamamak ve işin aslı kişilere listeye isim ekleme gibi basit bir işi kendilerinin nasıl yapacaklarını gösterme çabalarımın başarısızlıkla sonuçlandığını görmek üzücü. Yoksa bana gelene kadar listeyi düzenleyen bir sürü dostumuz var.
Diğer yandan sizin de listeyi 1. sıradan değilde 100. sıradan devam ettirme niyetiniz farkedildi sonunda

Kopyalamak daha kolay. Az yer kaplaması daha güzel.
İlk yüz sırada 137 kişi geleceğini beyan etmiş. Aşağıdaki son kısımda da 22 kişi vardır. Böylece son durum yaklaşık 159 kişi.
Listenin son hali:
101. silint + 1
102. aybala
103. papaganos
104. mkuru
105. catalyst
106. semihali
107. jiyan42
108. akgunes
109. meraklı_amatör
110. ikipire
111. gulcanoz