View Single Post
Eski 24-11-2011, 20:34   #7
gondag
Ağaçsever

gondag's Avatar

Giriş Tarihi: 21-10-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay Mesajı Göster
Gönül hanım ,
bahçe sayfanızı açalı 4 ay olmuş ama ilk kez görüyorum ,sanırım diğer arkadaşlar da görmemiş olmalı ki ziyaret edilmemiş.

Fotoğraflar çok küçük buna rağmen yemyeşil ,çok güzel karelerden oluşuyor.
Net göremiyorum, yer örtücü olarak Dicontra'mı kullandınız ( umarım doğru yazmışımdır )?
Tohumdan mı yoksa fide olarakmı dikip yayılmasını sağladınız ?

Ağacın altında ki succulent bölümüde çok güzel ,keşke daha net görebilsek.

Sevgili Nurcan hanım, çok naziksiniz, bilgisayar da yetersizim bu nedenle resimler küçük,genelde telefonla çektiğim için net de değiller üzgünüm, ama dilediğiniz zaman buyurun hem istediğiniz gibi gezer hem bir bardak çayımızı içersiniz.
Evet yer örtücümüz fare kulağı, çim hastalıkları ile uğraşmaktan yorulduk isabet olmuş hem daha az sorunlu hemde İzmir için daha uygun diye düşünüyorum. Tohumdan yetiştirdik,ama daldırmada olurmuş çok arsız. Gölge bölümlerde mavi osmanlı çimi, hatta erika kullandım.
Ağacın altındaki bölüm sadece kaktüslerden oluşmuyor,derince nin ormanlarından getirilmiş yabani menekşeler, spil dağından kardelenler,kala,kış ortancası, minyatür güller,adapazarından gelme acanthus hatta selluka var.Kontrollü bir doğallık içinde dört mevsim renk ve çiçek amaçlamıştık, ....

gondag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön