24-11-2011, 20:10
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-09-2011
|
işyerime süs bitkisi koymak istiyorum
selam arkadaşlar bu forumda yeniyim süs bitkilerinde de yeniyim hatta yabancıyım demek daha doğru olur ben Ankara da ikamet ediyorum market işletiyorum geçenlerde aklıma geldi dükkanımda benden başka canlı olmadığını fark ettim ve güzel bir bitki yetiştirebileceğim aklıma geldi ve kesinlikle çok geç geldi iki haftadır gezinip duruyorum nette ama bir türlü bulamadım ya da bilemedim .durum şu, dükkanımın içerisi kışları hep sıcak olmuştur, merkezi ısıtma olduğu için,birde dükkanımdan 2-3 yerden boru geçiyor onlar bile yetiyor içerinin ısısına kışın bile kapıyı açıp havalandırırım (yazında çok serindir dışarı çıkmam) güneş almaz sadece sabah dışarıdan çok az bir yeri güneş alır ama içeri girmez sizlerden istediğim bana bu konuda yardım etmeniz arkadaşlar istediğim bitki biraz uzun olmalı 2-3 çeşit bitkide olur daha ferahlatıcı olacağına eminim ve içeriye girince dikkat çekmeli hemde rahatlatmalı , bakması kolay olmalı zora da varım ama bunun için beni aydınlatmanız lazım forumda çok iyi bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka işyerimde biraz değişiklik yapmak istiyorum ve daha az stresli olmak tabii ki.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı eksik etmeyin saygılar ve sevgiler dilerim.
Düzenleyen excite : 25-11-2011 saat 17:09
|
|
|