View Single Post
Eski 23-11-2011, 22:21   #883
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın Kiraz; Bahçeniz ne durumda, yeni neler var diye merak ettim ki süprizle karşılaştım, adım geçmiş. Bundan mutlu oldum. Güzel düşüncelerinizden dolayı size ve Orhan öğretmenime teşekkür ederim. Bahçe işlerine başladığımdan beri 15 ay gibi bir zaman geçmiş. İnanın ne dediğinizi şimdi daha iyi anlıyorum. İnsan başta hemen eli değdiği yer değişiverecek, bahçe çok çabuk oturacak zannediyor. Ama öyle kolay değilmiş, gerçekten çok emek gerektiriyor. Hevesle uğraşıyoruz. Kayıplarım çok oldu bu sene... Talihsizlikler, acemilikler hep üstüste oldu. Ama çok şey öğreniyorum. Hem kendi yaşadıklarımdan, hem de tecrübelerinizden...

Kendinize haksızlık etmeyin. Bahçeniz benim en beğendiğim bahçeler arasında... Sizi keyifle takip ediyorum. Yılların emeğini gösteren bir sürü detay var bahçenizde. Dilerim bizde böyle güzelliklere sahip oluruz. Daha çok fırın ekmek yemem gerektiğinin farkındayım. Sizlerden çok şey öğreniyorum. Lakin atom karınca tabiriniz hoşuma gitti. Elimden geleni yapayım da mahcup olmayayım bari...

Kocayemişi çocukluğumdan beri bilirim. Eskiden ilkokulda çıkış saatimizde seyyar satıcılar, okul dış kapı önünde beklerlerdi. Aralarından biri, mevsiminde mutlaka kocayemiş satardı. Kağıttan yaptıkları külahlarda aldığımız kocayemişleri eve gidene kadar yolda yer bitirirdik. Tadı çok güzeldir. Bahçemde bir tane kocayemiş ağacı da ben düşünüyorum, inşallah olur. Ama fazla yendiğinde sarhoşluk yaptığını yeni öğrendim.

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön