Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ismailay
teşekkür ediyorum degerli yorumunuz için haftalardır çabalıyorum çevremde bir ALLAHın kulu ne agaçla ne çevreyle ilgileniyor onlara göre benim yapmaya çalışdıgım bütün çabalar gereksiz olarak görülüyor bu duruma gerçektende çok üzülüyorum
|
Ismail bey öncelikle tebrikler Rabbim nasip etti, bir sürü agac diktim komsular, kurt kus tüm mahlukat faydalaniyor. Simdi bayragi peder beye devrettik. simdide o agac hastasi oldu.
Dikin ekin cabalayin. Yapdiginiz bu hayirli isler karsiliksiz kalmaz, merak etmeyin. bu yoldan dönmek yok ama!
Sonra görmeye gözler görür, istmeyen kulaklar isitir. Sonra utanir pisman olurlar, yaptiklarinizi gereksiz gören, sorumsuz bilicsiz yiginlar. Onlar yüzünden askinizdan, sevginizden inacinizdan birsey kaybetmeyin. Cünkü dogru yolda olan sizsiniz. onlar degil!
Bunuda unutmayin. Kolay gelsin 150 mese palamutu birsey degil sizden daha coklarini bekliyoruz.
Sizin gibi agac sevgisi olan, sorumlu bilincli, dogru insanlara ulasmaya calisin. Kayseride muhakkaki bir coklari var. Alin size Kayseriden agac ve orman dostlari. Internette ararsaniz daha bir cok farkli gruplara ulasabilirsiniz.
Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü; Kayseri
Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü | Facebook
Yanlis kisilerle ugrasmayi, birakin. Mutlaka yaniniza cocuklari ve gencleri alin ve onlarida tesvik edin. Gerekirse kücük süpriz, mesela cukolata ve kücük hediyelerle.
Önemli olan bizden sonraki neslin sayilarinin katlanarak artmasi, bu mukaddes davaya cok daha siki sarilmasi.
Yani bayragi emin ellere devredelim, düsmesine izin vermiyelim dostlar.