View Single Post
Eski 21-11-2011, 13:57   #1010
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sayın Oir1938, Sevgili Karalale, sevgili Mozen, Sevgili Perihan Bayram, ve Orkun'cum, Sevgili Ykolko, Sevgili Sevim.K, Sevgili Jezebel,
Sevgili Elek, Sevgili Delete61,
Hepinize Ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunarım.

Orkun'cum, takas emaneti sağlıklı bir şekilde aldım Teşekkürler çok güzel yaprak yapısı var.

Sevgili Perihan hanım, telefonla görüşmemizden bu yana umarım Hoya lacunosa düzelmiştir.

Sevgili Elek,
İnsanın kafası karışmazmı gelecek yeni türleri seçmek başlı başına bir dert zaten yok onun çiçeği güzel yok bunun yaprakları hoş derken Frenler tutmaz hale geliyor. Yeni türlerin yazışmaları için yine başını ağrıtıyorum belki ama, bir taraftanda kıs kıs gülüyorum. Listeyi sende görmedin çünki. uzaktanda olsa heyecan yapsın diye Canımsın hiç yardımlarını esirgemeden her telefonuma bakıyorsun. Çoğu gitti azı kaldı, bu yılki gelenlerin arasından beğendiğin türler senindir. Hele birde sağlıklı geliştiklerini görürsek keyif hepimizin olacak.

Sevgili Bettyycim,
iflah olmaz tutkuya sende kapılmışsın anlaşılan, Tutkuların en güzeli
Sevgili Jezebel,
yolunuz mutlaka birgün Antalya'ya düşer, buna inanıyorum. Hoya merakınız tutkuya dönüşmeye başlamış gibi görüyorum yol uzak derseniz ben geleceğim yolu yarılamış olacaksınız. Gelecek yıl Muğla'ya Yerleşiyorum. Cafe olayındanda kurtulacağım. İzmir' e gelince sizinle tanışmadan dönmiyeceğim zaten. Olaki aynı dönemde tatile çıkarsanız. O güzel bahçenizde çadırla karşılaşabilirsiniz
Hoya tohumlarınından bahsetmeden geçemiyeceğim, maalesef 2. denememde de başarısız oldum. Toprak, vermiculit, Perlit, Spagnum torfu, Diatomit hepside olumsuz
Herkese Sevgiler...

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön