View Single Post
Eski 20-11-2011, 01:17   #77
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Bu sabah da size uğradım. Gördüklerim, okuduklarım karşısında büyük mutluluk duydum. Paylaşımcılığınız çok güzel, yeni işler yapacak arkadaşlara faydası mutlaka olacaktır.
Sayın Güler hanım.

Üyelerin bahçelerine zaman ayırmanız, onlarla düşünce ve fikir paylaşımında bulunmanız, özellikle yeni üyeler için son derece motive edici. İlginizi ve desteğinizi hiç eksik etmemenizi diliyorum.

Alıntı:
76 numaralı mesajınızdaki önerilere arkadaşlar kesinlikle dikkat etmeliler.
Eğer yanılmıyorsam 43 numaralı yanıtımı vurgulamak istediniz.

Alıntı:
Hiç haberim olmadan, bana sürpriz yapmak isteyen eşim evimizi, köyde zirai ilaç satan arkadaşa emanet ederek yaptırmış. Kendi işi olduğu için de hiç uğramadan üstelik. Haberim olduğunda ve kendisini de dinlemeden gidip de evi gördüğümde yaşadığım şoku tahmin bile edemezsiniz.
Eşinizin bu konudaki sürprizi gerçekten şaşırttı beni. Belki de sürprize konu olabilecek en son olasılıklardan biri olarak değerlendirdiğim bu konuda eşinizi tebrik etmekten başka bir şey elimden gelmiyor. Ayrıca yanlış anlaşılabilirim endişesi ile bu konuda fazla bir yorum yapmak istemiyorum. Ben böyle bir şeyi ne düşünebilirdim ne de gerçekleştirebileceğimi sanmıyorum. Ancak bu konuda sizden mutlaka bir elektrik aldığı inancıyla ve eşinizin sayesinde bu forumun sizin gibi değerli bir üyeyi de kazanmış olması bizler için büyük bir olumluluk düşüncesi ile beyefendiye saygılarımı iletin lütfen.

Alıntı:
Daha sonra dizginleri ele aldım ama çok geç kalmıştım, ancak yapabildiklerim de sınırlı olabildi. İnanın imkânım olsaydı tümüyle darmadağın eder, yıkar yeniden yapardım.
Bazı şeyleri hazıra konmak yerine deneyleyerek öğrenmenin sanırım en güzel örneği bu bahsettiğiniz durum.

Alıntı:
Bakın o kumlu toprakta üzüm yetiştirmek de çok güzel bir fikir olabilir derim. Hele bir de eşim gibi pekmez yapmayı denerseniz eminim ki tadına doyum bulamayacaksınız.
Bahçemde bir yerden söküp getirilme tahminen 30-40 yıllık bir asmam var. Çok güzel yaprak verdiği için, sadece yaprağından ( dolma ya da sarma yapmak için) istifade edebiliyoruz. Arılardan dolayı maalesef iyi bir üzüm hasadı imkanımız olmuyor. Bu asmadan aldığım bir iki çelik var. Eğer tutarsa ve başarılı olursak tavsiyenizi dikkate alacağım

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön