Bu tür bütün toplantıların duyurusunu 1 hafta o ildeki tüm üyelerimize agaclar.net' den gelen bir e-posta mesajı ile duyuruyoruz. Dolayısıyla mesajlarını düzenli olarak takip eden herkesin haberi olacak.
Bu arada çeşitli nedenlerle katılamayan arkadaşlarımızın da gönüllerinin bizlerle olacağını biliyorum. Bunda sıkılıp üzülecek birşey yok. İzmir' de 150 kişiye de 15 kişiye de seminer verdiğimiz oldu. Hem de İzmir eğitimlerinde çok enteresan konuları çok özel uzmanlardan aldık.
Kısaca, sayıca kalabalık olmasak bile, agaclar.net'in çok saygın İstanbul' lu üyelerinden katılabilme fırsatı bulanlarla, yüksek kalitede bir seminer geçireceğimize yürekten inanıyorum. Öğrenmek isteyen, merak eden, bilgisini pekiştirmek isteyen bir kişi bile olsa bildiklerimi anlatmaya hazırım
Gelemeyenler ise sakın üzülmesin. Başka bir sefer, başka bir seminer konusunda mutlaka birlikte oluruz, ben de sizleri tanıma şansına sahip olurum.
Güler Hanım, size ve düzenleme için emek veren arkadaşlarımıza şahsınızda teşekkürlerimi sunarım.
|