View Single Post
Eski 16-11-2011, 13:27   #2
yener.T
Ağaç Dostu
 
yener.T's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,013
Türkiyenin Canı
Türkiye'nin Geleceğini Koruyacak 1001 Kişi Aranıyor!
Anadolu’nun bereket fışkıran topraklarında yaşıyoruz. Gurur duyulacak bir doğal zenginliğe sahibiz. Ancak, tüm dünyadaki olumsuz gidişattan ülkemizin doğası da nasibini alıyor. Üstün değerlerine ve yararlarına rağmen, zengin biyolojik çeşitliliğimiz; bozulma, azalma ve yok olma sürecine girdi.
Türkiye’de küresel ölçekte tehlike altındaki canlı türlerinin sayısı 134’e ulaştı. Aslan, Anadolu parsı ve Hazar kaplanı; Türkiye'de yok olan türler arasında. Yakalı toy, İran alageyiği ve yabani eşek gibi bazı türler yeryüzünde bazı bölgelerde varlıklarını sürdürmeye çalışsalar da, artık topraklarımızda yaşamıyor. Son 30-40 yılda, Türkiye’deki pek çok doğal yaşam alanı, geri dönülemez biçimde tahrip edildi.

Sizi bu kritik durum karşısında, WWF-Türkiye tarafından yürütülen “Türkiye’nin Canı Kampanyası”na katılarak ülkemizin geleceğini koruyacak 1001 kişi arasında yer almaya davet ediyoruz. 1001 kişiden kişi başına 1001 TL bağış toplayarak, yerel sivil toplum kuruluşlarının doğa koruma projelerini desteklemeyi amaçlayan Türkiye’nin Canı Kampanyası, doğanın korunması konusundaki duyarlılığınızı, uzmanlaşmış ve deneyimli bir sivil toplum kuruluşu olan WWF-Türkiye’nin gücüyle birleştirmeniz için eşsiz bir fırsat yaratıyor.
http://www.wwf.org.tr/page.php?ID=384

yener.T Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön