View Single Post
Eski 14-11-2011, 15:32   #73
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Siz, bana göre çok ama çok deneyimlisiniz.
Sayın cemo.

"artık kendimi çok deneyimli ve eskimiş bir üye olarak görmeye başladım." derken forumdaki yazma, çizme, resim ekleme etkinliğimi kast etmek istemiştim.

Bahçe ve bahçe deneyimi konusunda asla böyle bir düşüncem yok. Hele bahçenizi görüp izledikten sonra, bu düşüncem daha fazla pekişti.

Çiçekleriniz, tanzimleriniz enfes. Adını bile bilmediğim, pek çoğunu belkide ilk defa gördüğüm biçek ve bitki zenginliğinize imrenmemek mümkün değil. Keyifle, sağlık ve mutluluk içinde devamızı diliyorum. Biz Ankara'da yaşayanlar ancak resimlerde yaşayabiliyoruz sizin içinde bulunduğunuz güzellikler, ortam ve coğrafyayı.

Benim bu ortamdaki deneyimim ise olsa olsa, Hoca'nın damdam düşenin halinden ancak damdan düşer anlar misali.

Alıntı:
Benim hayalimdeki evi ve bahceyi, siz çok önceden yaratmışsınız.
Belki erkenlik konusunda haklı olabilirsiniz ama, iklimimiz sizin ki kadar uygun olmadığı için senelerdir hep aynı noktada takıldık kaldık. Bahçeyi ve bitki zenginliğimizi geliştiremedik. Tek umudumuz İstanbul Kanal gibi projenin Ankara'ya da uygulanarak denizin artık Ankara'ya getirilmesi...

Alıntı:
Tez zamanda, evinize tamamen yerleşmenizi, dilediğiniz bitkileri saksılara yerleştirmenizi dilerim.
Bahçe evinde epedir yerleşik düzene geçtik. Ancak asıl yaşadığımız ev Ankara şehir merkezi içinde olduğundan, burayı ancak hafta sonu evi ve hobi bahçesi olarak yaşatmaya çalışıyoruz. Saksı bitkileri ve tanzimleri bizim için bir hayal olmaktan öteye gidemeyecek gibi gözüküyor.

Saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön