View Single Post
Eski 14-11-2011, 00:39   #27
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Aaaah ah. Bu televizyonculuğa nasıla alışacağım biemiyorum, heyecandan yaptığım hatalardan birisi canlı yayına soru alamamak, başlangıç ve bitişi heyecandan kaçırmak oldu. Pişeceğiz ama zamanla kontrol bana geçince siz görün her şeyi .Heyecanın ve kısıtlı süreninde etkisiyle söyleyeceğim çok şeyi söyleyemedim ilerde program saati uzayabilir ama kendimi ispatlamam lazım, sistemi oturtmam lazım. İlk program gelen telefon sayısı 70 ikincisinde 98 oldu ve bu telefonlar yukarda normalde yayında açıkladığımız numaralar değil bazı uyanıklar direkt kanalı arıyor ki rahat ulaşayım diye ama nafile telefonun başında kimse yok, içerdeki arkadaşlarda yanlış yapıyorlar soru alma sistemini yayından sonra cep telefonumu açtığımda bir sürü çağrı ve bir kaç tane de görüşme imkanı ama sonuç ise aslında istediğim kadar kişinin sorulacak soru bazında bana ulaşamamış olması. Neyse zamanla öğreneceğiz ve öğreteceğiz ve bu işe çöüm bulacağım, benim çok pişmem lazım vatandaşın bana ulaşmasını sağlamam lazım vs vs.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön