View Single Post
Eski 12-11-2011, 18:56   #106
YeniBON
Ağaç Dostu

YeniBON's Avatar

Giriş Tarihi: 08-10-2011
Susaklar, tohumları, resimleri.

Sayın Burak Kara,

Susaklarınız da resimleri de çok güzel.Emek ve bilgi var bunlarda. Hepsinin tohumlarından ayrı ayrı istiyorum.

Ancak; forum için de yeni bir veritabanı oluşması için çalışma var. Tohumlar üzerine. Tohumların, ait olduğu bitkinin, meyvenin resimlerinin ayrı ayrı çekilerek bir veritabanın da birleştirilmesi. Konuyla ilgili ilk istek " Yaylacı " isimli kullanıcıdan geldi. Sonrasın da ben ve " ankstel " kullanıcısı onu destekledik ve böyle bir çalışma olmasının çok faydalı olacağını belirttik.

Fotoğraf çekimlerinizin güzel olduğunu söylemiştim. Bu susaklardan alacağınız tohumları da ayrı ayrı çekerek, meyvelerle beraber arşivlemeniz uygun olur diyorum.

Konuyla ilgili " yaylacı" kullanıcısının mesajlarını ve bağlı mesajları incelerseniz konuyu biraz daha iyi anlarsınız sanırım. Gerektiğinde de bana da yazın. Karşılık-lı görüşerek konuyu hızlı bir şekilde tohumlara ait veritabanının oluşmasını sağlayalım.

Ayrıca, niye bu ay yapılacak toplantıya katılmıyorsunuz? Ben Bandırma'dan toplantıya katılmaya geliyorum, siz İstanbul'dan katılmıyorsunuz.

Forum da ilgili bölümü okuyun. Ben yine de yazayım. Toplantı 26.Kasım.2011 Cumartesi günü İstanbul-Okmeydanı Perpa Merkez'in 13. katında bulunan salonda, 12.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak.

Tanıştığınız, bağlantıda olduğunuz üye ve üye olmayan arkadaşlarınıza haber veriniz. Tabii sizi özellikle bekliyorum.

Özür dilerim yazmayı unuttum. Elimde iki cins susak tohumum var. Sevgili ankstel'in hediyesi. Cinslerini bilmiyorum.

Siz toplantıya gelin. Geldiğiniz zaman, hem tanışır hem de konuları daha detaylı konuşuruz.

Görüşmek üzere. Selamlar.

YeniBON Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön