Sevgili Güler Hanım,bahçenizin hayranı ve devamlı müdavimiyim.Bahçenizde gezmek,yaptıklarınızı seyretmek büyük bir zevk. Öyle ki zaman zaman yanınızda canlı canlı izliyormuşum hissine kapılıyorum. Sayfanızın bir bölümünü Ağaçlar'a üye olmadan önce gezmiştim,şimdi köşe bucak her tarafını gezmekse bambaşka bir şey. Çok çalışıp bir çok zorlukların üstesinden gelmişsiniz, bir de üstüne tecrübelerinizi ve bahçenizin güzelliklerini bizlerden esirgememişsiniz. Kendi adıma teşekkür ederim, elinize, emeğinize ve gönlünüze sağlık.
Bu yıl da bahçenize yaptığınız bütün çalışmalarınızı büyük bir hayranlıkla ve zevkle takip ettim.Çeşit çeşit çiçekler, birbirinden güzel meyveler,sebzeler ve hoş sohbetler. Gıyabınızda eşimle de tanıştırdım sizi, terasta çalışırken ve ya evde sohbet esnasında benim;''Güler hanım bu gün gülleri böyle budamış,sisileri şöyle açmış, Güler hanımın lilyumları bir güzel açmış,bugün misafirleri varmış'' gibi gibi... söylemlerimi yakın bir komşudan bahsettiğimi sanıyormuş. Yine öyle bir sohbette ''Kim bu Güler hanım hep bahsediyorsun ama ben niye tanımıyorum?!''deyince bende oturttum bilgisayarın başına. Eşim de çok beğendi bahçenizi, o da merak ediyor artık yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı.

Sevgiler.