Bu başlığı açalı epeyce oldu. Zaman içerisinde çok enteresan şeylerle karşılaştım, çok kişiye mantar gönderdim ve gerçekten çok ihtiyacı olan insanlar benimle irtibat kurdu. Gönderdiklerimden mantar üretenler oldu üretemeyebler oldu, çok dua ve teşekkür edenlerde oldu. Bir kaç satışla ticari olarak başlamış olsamda satıştan yüksek fiyattan etik gelmediği için ve hakkımda yapılan maliye şikayetinden sonra vazgeçtim, vicdanımı rahatlatacak miktardan fazlasını da dağıttım hatta eşimle kavga edene kadar (evi kokuttuğum için

).
Mikroroganizmik yapısıyla bu başlıkta tartışmalara da neden oldu. Bir kaç doktorla durum değerlendirmesi de yaptım açıkçası olabilecek hatalar insan hayatı demek.
Doğrusu ve hakkaniyetlisi bu işi gerekli ruhsat dahilinde üreten satan insanların yapması zira ben bile üretirken defalarca dorunlar yaşadım, esas ürünü üermeyi başarsamda öğrenene kadar neyi düğü belirsiz görtüntüler çıktı hatta bir ara mantarı da kaybettim gönderdiğim insanlardan tekrar temin ettim.
Geçen hafta
Kombuçay Web Sayfası nın Bursa bayisi benimle irtibat kurdu, olayın enine boyuna boyutlarını sorguladık, rushatsız üretip satanlara karşı haklarını arayacaklarını özellikle belirttiler ve hak verdim, bu başlığı açmanında verdiği sorumlulukla izninizle ben kombu çayı arayan herkesi tanıştığım bu insanlara yönlendireceğim zira hem hakkaniyet adına hemde sorumluluk anlamında mürcaat edilecek bir merkez olması adına böyle bir durumu şart görüyorum ki olayın vebali üzerimden kalksın.
Kombuçay Web Sayfası sitesinden merkezleriyle ile irtibat kurabileceğiniz gibi benim tanıştığım Bursa bayisinin adresini veriyorum ki bu başlığın etkisini hissetsinler hemde agaclar.netin hakkaniyetini koruyalım.
Belki kullancılar belli bir ücret verecekler ama sorun durumunda müracaat edecekleri bir merci ve yaptığı işi belirli bir sorumluluk içerisinde yapan insanlardan ürün almış olacaksınız. Çalıştığım işyeri itibariyle gerek ilaç ve gerekse gıda özelliği gösteren bu üründen dolayı bu işin sorumluluğunu ciddi düzeylerde görüyorum. Merkezi tanımıyorum ama Bursa bayisine Selahattin YILMAZ yönlendirdi derseniz size yardımcı olacakları sözünü aldım. Lütfen gerektiğinde ürün üretim izin, ruhsatlarını ve belgelerinide da isteyiniz ki bu işin sorumluluğu ve vebali üzerimden kalksın.
Kombuçay Web Sayfası