View Single Post
Eski 05-11-2011, 19:30   #238
Satı Uğurtan
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nazlı06 Mesajı Göster
Nurcan hanım, kızmak ne demek asla böyle düşünmeyin daha memnun oluyorum. biz daha önce Cooker cinsi köpek besledik ama o bize 3 aylıkken gelmişti böyle sorunlarını görmedik tabağından sütü ve mamayı hiç eksik etmiyoruz ayrıca başka bir kapta kuru mama da bıraktık yiyemez ama aç kalmasın bari diye.

ilk gün kazağa sardık ama sıkıldı gitti saman dolu kasanın içine gömüldü geldiği yerde öyleymiş şimdi orada yatıyor. saman sıcak tutarmış komşumuz öyle dedi.

ilk eve geldiği gün bütün gece o ağladı ben ağladım çok zor oldu şimdi çok sesi çıkmıyor
Sevgili nazlı06, sağlıkla büyütün çok şirin benim kızımda ilk geldiği gün sabaha kadar ağladı ve kızlarımla bende başında oturup sabaha kadar ağladık, bir haftada alıştı, ben iki ayı bitti öyle aldım, şimdi bize aşırı düşkün, mama konusunda bir kaseye sulandırılmış süt, bir kaseyede ya et suyuna çorba veya ıslatılmış mama koyuyordum ilk zamanlar hiç bir şey yemiyorlar sonra alışıyorlar, ayrıca hiç korkmayın bizde bu kimseyi yabancılamaz bu kimseye havlamaz diyorduk,yanılmışız şimdi bırak yabancıları kurda kuşa sineğe ve tandıklara bile havlıyor bıraksak parçalayacak bir karış boyuyla sevgiler

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön