View Single Post
Eski 02-11-2011, 19:11   #1256
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın gülenmelek; Biz otlarla mücadele ederken bile ot ilacı kullanın diyenlere inatla direndik. Zararlılarla kükürt ve odun külü ile mücadele ederek çabaladık. Kapya biberlerin ikisini inanılmaz yaprak biti sardı ve yine karıncalar iş başındaydı. Eşim arapsabunu-sıvıyağ karışımını ısrarla sanırım iki hafta uyguladı ve başarılı oldu.

Ben ilaç kullanmakta korkarım. Organik köklendirici diye bir şey hediye ettiler kullanmadım. Ne de olsa gıda üzerine oynanan oyunlar yüzünden kendimiz yetiştirmeye çalışıyoruz.

Sayın meyvelitepe'ye ya da Halil Bey'e danışabilirsiniz. Sanırım Onlar özellikle de Meyvelitepe size güzel tavsiyelerde bulunabilir.

Tarçın konusuna gelince mutfak bangosunun dibinde duvardan gelen karıncaları görünce şok olmuştum. Apartmanda karıncanın işi ne dedim. Karıncaların tarçından hoşlanmadığını araştırıp buldum. Geldikleri yere toz tarçını iki kere serpince onlardan kurtulmuş oldum.

Bu sene pek çok şeyi biz de yeni tecrübe ettiğimizden strese girdik. Ama başarmanın da keyfi bir başka oluyor. Hem öğrendiklerimizle bir sonraki sene daha iddialı olur yeni şeyler daha denemek isteriz. Umarım sorunu halledersin. Kolaylıklar dilerim...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön