View Single Post
Eski 02-11-2011, 18:22   #1613
Nuri Murvet
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ankstel Mesajı Göster
Merhaba Sayın Nuri Murvet arkadaşım

Bende Erdal Üzen hocam’la konuştuktan sonra bu konuya ilgi gösterecek arkadaşlarla görüştüm yalnız gereken alakayı göremedim ..

Öyle’ki belli bir zaman önce bazı arkadaşların ilk heyecanla Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi kurulan kaktüs bahçe ve serası şimdi içler açısı durumda Ali Nihat Gökyiğit Bey bu konuda bizzat kendi şahsen ilgilenerek her türlü imkânı kullanıma sunmuştu. sanırım bizim insanımız.maymun iştahlı bir yapı mevcut ilk sorun ve zorlukta hemen vaaz geçip her şeyi kaderine terk ediyorlar..

Tek umudum bu tür botanik bahçelerinde bir bölümün olması bu sorunlarında aşılmasında üstümüze düşenleri beraberce aşmak.

Selamlar
Sayın ankstel merhaba

Sizin iyi niyetinizi ve bir şeyler yapma gayretinizi taktir ediyorum.

Belki bilginiz yoktur, sizinle bu konuları konuştuktan sonra Erdal Üzen hocamızın saygıdeğer eşi vefat etti ve kendisini yeni yeni toparlıyor derken oğlu otobanda trafik kazasına karıştı araba takla atmış, Allahtan kendisine bir şey olmamış aksilikler hep üstü üstüne geldi birde botanik ana bilim dalı binası tadilata girdi, hala etraf dağınık..

Bu olanların haricinde biliyorsunuz, tüm kamu kuruluşları bürokrasinin kuşatmasında ha deyince bazı şeyler olmuyor.

Bakın siz diyorsunuz N.G.B.Bahçesinde bile sorunlar oluyorsa söylenecek fazla söz yoktur.

Siteminizde haklısınız, kurucuların yaptıklarını ileriye götürecek bilinç ve irade gerekli bir de ilgi alakada gerekli bence....

Tüm güzellikler sevgi ile başlıyor.

Bu güzellikleri ortaya çıkaracak bilgi ve tecrubede botanik bahçesi bünyesinde mevcut inanıyorum ki bu sorunlarda aşılacaktır.

Cahit Arf, hürmet ve saygı ile anıyorum, ruhu şad olsun....

Nuri Murvet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön