Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nuri Murvet
Merhaba sayın ankstel
Botanik bahçede kaktüs serası olarak ayrılmış bir bölüm yok, biliyorsun...
Seninle yaptığımız sohbetler içersinde bu konuyu konuşmuştuk.
Bende senin gibi taşın altına elimi koymaya hazırım, zaten imkanlarımız ölçüsünde elimiz taşın altında....
Yakın zamanda geldin mi? Bilmiyorum.
Binada tadilat ve düzenlemeler bahara kadar devam edecek, ortalık biraz dağınık...
Kaktüs bölümü için bir de yer sorunu var, en önemlisi de tabii ki (Duygusal sebebler) bu iş bayağı bir maddi destek istiyor.
Erdal Üzen hocam'da yapılacak olan projeyi destekler, zaman içersinde bu sorunlarıda beraberce aşarız İnşallah .
Selamlar....
|
Merhaba Sayın Nuri Murvet arkadaşım
Bende Erdal Üzen hocam’la konuştuktan sonra bu konuya ilgi gösterecek arkadaşlarla görüştüm yalnız gereken alakayı göremedim ..
Öyle’ki belli bir zaman önce bazı arkadaşların ilk heyecanla Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi kurulan kaktüs bahçe ve serası şimdi içler açısı durumda Ali Nihat Gökyiğit Bey bu konuda bizzat kendi şahsen ilgilenerek her türlü imkânı kullanıma sunmuştu. sanırım bizim insanımız.maymun iştahlı bir yapı mevcut ilk sorun ve zorlukta hemen vaaz geçip her şeyi kaderine terk ediyorlar..
Tek umudum bu tür botanik bahçelerinde bir bölümün olması bu sorunlarında aşılmasında üstümüze düşenleri beraberce aşmak.
Selamlar