Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş
Sevgili Mandalinci, İzmir'e yerleşmişsiniz ,yeni evinizde sağlık ve mutlulukla yaşayın. Kavak ağacına yapışan sarmaşığı merak ettim, her sarmaşığı bahçeye ekiyorum sizdekini görünce ürktüm, yakın plan çekilmişi var mı? Artık komşu olduk sizleri bekleriz.Sevgili annenizin ellerinden hürmetle öperim. Sevgiyle kalın.
|
Sn. Fatoş,
Bayramdan sonra gerçekten bir toplantı organize edelim, size de özel olarak gelmeyi istiyorum, yakın oturuyoruz gibi anlıyorum.
Kavak ağacına sarılan sarmaşık biraz da ilgisizlikten her yere sarılmış. Bizim evin arkasında 2 parsel bahçe olarak düzenlenmiş, bahçenin sahibi, sadece gerekli bitkilerle ilgilenmiş.
O kavağın da sonu iyi değil, sarmaşık vampir gibi özsuyunu emiyor. En kısa zamanda yakın çekim ekleyeyim. Bildiğim kadarıyla adı Hedera, orman sarmaşığı.
Arka tarafta tüm bitkiler iç içe girmiş, kökü bizde olan meleklerin boruları, dışarı caddeye kadar uzanmıştı, hanımelleri altları kurumuş koca bir yığıntı olmuş, kavağın yaprakları çürümüş, böcek yuvası bir yer olmuştu.
Şimdi taze yapraklar gelince görüntüsü güzel olacak diye umuyorum, bir de arka bahçenin sahibi bitki döküntülerini gözümün önüne yığmasa..
Görüşmek üzere sevgiler.