Berrin hanım bayram hazırlığını yapmışsınız.Annenizin mezarını düzeltmiş çiçekler ekmişsiniz ellerinize sağlık.Annenizin mekanı cennet olsun.
Bayramınız güzel geçer inşallah.Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Hayırlı bayramlar.
Fotoğraf yükleme konusunda.
Benim yüklediğim fotoğraflar Windows un Microsoft Office 2010 proğramında boyutlandırıp yüklüyorum.
Orjinalini bozmamak için seçtiğim fotoğrafları yeni bir dosya içine kopyala yapıştır yapıyorum.
Sonra fotoğrafların tümünü seçip sol tuşuna bastığımızda -birlikte aç-üzerine geldiğimizde Microsoft Office 2010 proğramını tıklıyorum.
Üst bölümde -Resimleri düzenle- tıkladığımızda yeni bir sayfada -yeniden boyutlandır -seçiyoruz.
Yeni sayfada -Önceden tanımlanmış genişlik yükseklik-Hazır kalıplardan 800*600 ü seçiyoruz.Bütün fotoğraflara bu işlemi yapıyoruz.Benim yaptığım işlem bu.
Kaptanzst abim -ImageShack-Proğramını kullanıyor.Üye olamalısınız.Bende üyeyim fakat yüklemede hata veriyor.
Ücretsiz farklı toplu düzeltme proğramlarıda var.Tüm fotoğrafları bir tıklamayla istediğiniz boyuta getiren.Fakat her proğram fotoğraf kalitesi üzerinde bazı kendine has deformlara sebep olabiliyor.
Tavsiyem PhotoScape ücretsiz çok amaçlı proğram olabilir.Her türlü işinize yarayacak iyi bir proğram.Benimde bilgisayarımda var.Microsoft Office 2010 da işinizi görür.PhotoScape Fotoğrafın orjinalini otomatik yeni bir dosyada saklayarak avantaj da sağlıyor.Tercih sizin .

)
Saygılar selamlar.