View Single Post
Eski 01-11-2011, 08:09   #13
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Adil resimleriniz çok güzel Trabzonu pek gezmedim ama ,Bir hayli tanıtım yapmışsınız...Fotoğrafları nasıl bu kadar büyük yükleyebildiğinizi öğrenmek istiyorum..Ben mutlaka küçültmek mecburiyetinde kalıyorum..Resimler vasfını kaybediyor hangi programı kullandığınızı öğrenebilirmiyim...Bilhassa kaptanzst. ninkiler resmen cinemascop gibiler)..
Kayalarınız ,çakıltaşları ve midye kabuklarına bayıldım...O midye kabuklarından ve taşlardan kaya bahçesinde faydalanabilirsiniz...Eski binaların görüntüleri de harikaydı. Ellerine sağlık...Şimdi sıra geldi ,Uzungöle, ve Sümela ya ...Ha gayret ) bir uzanıver o tarafa doğru da, gözlerimiz bayram etsin))))))...Çok çok teşekkürler...Selamlar ve sevgiler)
berrinb hanım biraz farklılık olsun istedim.Gerçi projelerimize yine döneceğiz.Sizlerin de dileklerine cevap vermek durumundayım.Fotoğraf yükleme konusunda sayfanıza yazarım.
Denizi çok sevdiğim için arada bir sahile iner olta atarız balık tutarız..Fotoğraf makinemi yanımda taşırım ve güzel gördüğüm şeylerin fotoğrafını çekerim.O çakıltaşları ve midye kabukları fotoğraflarımı 3D tasarım proğramım var onda doku olarak kullanmak amaçlı makro çekmiştim.
Kanuni Sultan Süleyman , Yavuz Selim Trabzon için çok önemli bir tarihtir..
O tarihi binaların ve surların tablolarını yapmayı düşünüyorum.Trabzonda böyle bina çok var.Daha denizden bir damla görüyorsunuz.
Uzun göle seneye Allah nasip ederse hanımla birlikte gideceğim.Bol bol fotoğraf çekme şansım olur .Sizlerle paylaşırım.
Trabzonda ikamet etme me rağmen hiç sümelayı ziyaret etmedim.Yayla yolumuz yanından geçtiği için geçerken uzaktan görüyorduk.Bende Sümelayı görmek ve fotoğraflarını çekmek istiyorum.Yazın ziyaretçi akınına uğruyor çok kalabalık oluyor.
Emekli olduk Artık hanımla gezmeye geldi sıra .
Yayla gezilerimideki fotoğraflarıda sizlerle paylaşmak istiyorum.İlerleyen dönemde.
Saygılar selamlar .

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön