Faruk'cum dilerim seninde mutsuz olduğun anlarda Seni böyle mutlu edecek olaylar hep karşına çıksın. Gerçek şu ki Pırlantamı yoksa canlı saksılı çiçekmi desinler saksıdaki bir yeşermemiş dalı tercih ederim. Bilmiyorum bazı kişiler bu olaya farklı açıdan bakabilirler, ama ben böyleyim ne yapayım. Hepside o kadar güzelki kendime şu soruyu sormadan edemedim, nasıl ayrılabildin böyle güzel büyümüş menekşelerinden? çok zor gelmiştir eminim. açıkçası kendimi düşündüm büyümüş hoyalarımı böyle gönderebilirmiydim diye, herhalde gönderemezdim...
Ben yavrudan ziyade çiçek açsınlar istiyorum, işte ozaman asıl bayram havası esecek burda bunu paylaşmakta inanki bir okadar keyifli olacak. Sevincimizi de üzüntümüzü de,
deneyim tecrübelerimizide paylaşabilmek heleki böyle güzel bir paylaşım platformunda en güzel olaydır benim için. Hayatta takas olayı nedir bilmezdim bitkilerde bunu burda öğrendim verdiği hazzı ancak yapan kişi anlar. Heleki yurtdışına akıtılan onca döviz anlamsız. Takasla elimizdeki türleri çoğaltmalıyızki böyle mutlu olabilelim.
Tekrardan çok Teşekkür ederim, böyle büyük menekşeleri gerçekten beklemiyordum açıkçası

Sevgiler...