View Single Post
Eski 27-10-2011, 09:34   #90
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Hanndan Hanım Birbirimize yakın duygu ve düşüncelerimiz olduğu için burada paylaşımlarımız oluyor.
Aldığınız tohumları sağlıkla büyütün inşallah.
Eşim ve benim doğa sever lilik konusunda şunu söyleyebilirim.O benden daha iyi, yani ben ondan memnun olmak durumundayım. Selamınız başımız üstüne.
Yumurcak her zamanki gibi ellerinizden öper.Öpücüğünüzü kendisine iletirim.Bana da fırsat olur)
Gönderdiğiniz örnek fotoğraflar ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Güzel bir mekan olmuş.Güle güle kullanın.
Benim durduğum ev 3 katta bazı fotoğraflarım kuş bakışı evimin salon penceresinden çekilmiş.Eğer düz ayak yer evi olsaydı bu şekilde çok kullanışlı olurdu.
Ben sadece yaz dönemi boyunca günün yorgunluğunu atmak için burayı kullanmak istemiştim.Bahçede serada çalıştıktan sonra bir yorgunluk çayı içmek için.Yaz akşamları havadar güzel bir mekan olsun istedim.
Barbekü fikriniz alternatif olarak hoşuma gitti.Güzel olacağına inandım.
Yapacağım kamelyanın üstünü sarmaşıklarla kapatmayı düşün semde ileriye yönelik çatı yapılacak şekilde profillerini yapacağım.
Zaman bizi nerelere sürükler bilemiyoruz.
Bu güzel fikirlerimizi birbirimizle hep paylaşırız inşallah.
Her aşamada yeni fotoğraflarımla sizleri bu çalışmalarıma ışık tutacak fikirlerinizi bekleyeceğim.
Saygılar selamlar Hanndan Hanım.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön