View Single Post
Eski 26-10-2011, 12:26   #87
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Adil,bahçenizi gezmeyeli bir hayli işler başarmışsını..Desenize Trabzon un uşaklarına iş mi dayanırVallahi o bakımdan eşim de dahil olmak üzere hepinizi kutluyorum...Çalışkan ve neşeli insanlarsınız.....Azminize dağlar dayanmaz)Örnek sevgili Kaptanzst...tırnağı düşecek parmakla çatı tepelerinde işi bitirdi Heelal olsun diyorum
Görüntüler harika ...Orada dikili bir mor aster vardı ...inşallah onları zedelemeden bir yerlere nakil etmişsinizdir...Diğer arkadaşlar gibi bende bir köşeye eski ocaklar tipinde, doğal taşlardan, bir barbekü yapmanızı öneririm..Birde limonlarınızı güneye bakan bir duvar dibine nakil etmeniz ,ileride size kocaman bir limon ağacı kazandırır..Bende iki tane var birisi 20 seneliktir...Karda buzda hiçbir şey olmadı...Ama kökü duvara yakın olsun...Tebriklerimi ve sevgilerimi yolluyorum sizlere...Tanrı kolaylıklar versin
Berrinb Hanım çok teşekkür ederim.
Kimin hemşerisi .Beyinize selamlarımı iletin lütfen.
Mor aster aradaki toprak alanda kaldı .Çiçek dönemi bittiği için toprak üzerinden biçtim.50 cm lik bir alanda bir sürü filizler atmış çok arsıza benziyor.
Seneye allah nasip ederse yanındaki o pembe adını bilmediğim çiçekle çok güzel ikili oluşturacaklar.Oturduğumuz alanın önünde çiçek bariyeri oluşacak inşallah.Hanım onların dallarından diğer alanlarada serpiştirdi.Seneye farklı güzel bir görüntüyle karşılaşacağımızı umuyorum.
Barbekü yeri sabit olacak.Merdivenlerin hemen karşısına.Çok amaçlı bir şey olsun istiyorum.
Limonların soğuk iklime dayanıklı olanları varmış diye duydum.Belki ondan kaynaklanıyor.Bilgileriniz için teşekkürler.
Eksik olmayın,ailenize ve size saygılarımı selamlarımı gönderiyorum.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön