View Single Post
Eski 26-10-2011, 11:37   #86
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
Adil Bey,barbeküyü Sayın Mrduran ın dediği gibi seyyarda yaptırabilirsiniz.Biz barbeküyü yaparken hep baca kısmınıda içeride düşünüyorduk.Babacımın projesine göre baca kısmını dışarıya alarak mekandan yer kazandık.Size fikir olması için resim ekleyeyim.KOLAY GELSİN
Sayın Hanndan hanım bu konuda ilk fikrini benimle paylaşan siz olduğunuz için çok teşekkür ederim.Geçen Hanımla Forum AVM ye gittim birçok seyyar barbekü modeli vardı.Fakat onlara içim ısınmadı.Benim düşündüğüm sabit, içi ateş tuğlasıyla örülü, çok amaçlı bir yer olması.50-60 cm genişliğinde iç hacmi olan 2-3 kattan oluşan bir yer.50 cm lik bir sacın altına patates koyup üzerinde çalı ateşinin çıtır çıtır sesini duyup, hem ısınıp hemde o güzel pişmiş sac altı patatesleri de görmek ve tadmak ta istiyorum.)
Izgara çıkmalı ve raf kademeli olsun istiyorum.
Alt zemini ateş tuğlasından örülü kül yeri ve sac yeri, yanlarda raf şeklinde yükseltilip alçaltılabilen ızgara rafları gibi sabit ve ömürlük bir şey olsun istiyorum.
Merdiven çıkışının tam karşısındaki duvarın önüne kurmayı düşünüyorum.Hem ayak altından uzak alanı engellemeyen bir yer.
Bu arada Hanımla AVM de çiçek reyonuna da uğramayı ihmal etmedik.AVM ye her gidişimizde ilk uğradığı yer bu çiçek reyonları.Alışverişimizi yapmadan önce burayı mutlaka ziyaret ederiz,bu bir alışkanlık oldu artık
Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön