Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran
Sayın Adil, Merhabalar efendim,
Çalışmanızı zevk ile takip ediyorum.
Dört tarafı beton ile çevrili minik bahçenizin içi, tamamen su ile dolduğunda, sanırım duvarlar patlamaz. Hiç tahliye boruları göremedim efendim. Barbekü' yü ayakları tekerlekli, paslanmaz metalden yapsanız ve gerektiğinde tedbil-i mekan ederek farklı yerlere taşısanız. Kamelyenin üstüne akerdion borulardan sabit bir baca ve altında da davlumbaz. Davlumbaz da 4 köşeden zincir askılar ile sabit bacanın altında, aşağı yukarı yüksekliği ayarlanabilir(ilk yakış esnasındaki duman veya rüzgardan koruma amaçlı). Akaerdion borular da monte/demonte imkanı sağlar. Örneğini, 20 sene önce yapan bir arkadaşım vardı.
Herşey güzelliğinizde hayat buluyor Sayın Adil.
Umarım bu güzel insanlığınız ile beni de hoş görürsünüz.
Ailece sağlık içinde mutlu ve bereketli yaşamlar.
Saygılarımla lütfen.
Karadenizli dehasına güvenen biri.
|
Sayın MrDuran merhabalar .
İlgi alakanız ve uyarılarınız beni memnun etti.Duvarların dibinde su kanalları mevcut ve çıkış yerleri bu kanallara bağlı onun için bir tehlike yok .
Barbekü konusu Hanndan Hanım sayesinde gündeme geldi.Yapacağım hem barbekü,hem ocak,hemde sac altı yapılabilecek çok amaçlı bir sabit yer olacak adını ben bile bilmiyorum.Şu anda kafamda tasarlamaya çalışıyorum.

Siz değerli dostlarımın da fikirlerini benimle paylaşmaları beni çok mutlu ediyor.
Bunlarıda derleyip bir fikir üretebilirim.
Alçak gönüllü beyefendi bir insansınız.
Allah bu güzelliğinizi hiç bozmasın.
Saygılar selamlar.