View Single Post
Eski 25-10-2011, 09:05   #145
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice Mesajı Göster
Ellerinize sağlık .Bu turşunun en önemli özelliği içine çok tuz koymak zorunda olmamanız . Özellikle tansiyonu olup turşu yiyemeyenler için harika bir tarif . Normal turşu tuzu az olduğunda bozuluyor .Bu turşuda tuzun fazla olması gerekmiyor .

Yüksek tansiyonum yok ama tuz yüzünden turşu yiyemiyordum, bunu ise yiyorum. Bahçede hala biber çıkıyor, küçük kavanoz boşaldıkça kalan suyunun içine koyuyorum, bir haftayı bulmadan hazır oluyor. Ben çok sevdim ama eşim turşu deyince tuzlu beklemişti herhalde, ilk lokmadan sonra bu tatlı dedi ve bir daha yemedi.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön