Sevgili Periş,kayalarımız hakikaten resmedilmeye değer güzelliktedir..Üzerlerinde hep deniz hayvanlarının fosilleşmiş kabuklarını görebilirsiniz...Çağlar evveli deniz o kayalar ın yüksekliğindeymiş...Çekilince deniz minaresi,tarak,midye ve birçok kabuklu hayvan üzerinde fosil hale gelmişler... Mor çiçeğe gelince ismini bende bilmiyonum....O merdivene bende bayıldım..Ne zevkli bir dükkan sahibiymiş.. Vallahi helal olsun diyorum...Kendi halince etrafını süslemiş..Buz çiçeği,sakız,yukka sı bile vardı...Tebrik ettim kendisini

))) O yürüyüşün videolarını Face yede yükledim..Berrin Balekoğlu olarak girip bakabilirsiniz....Harika bir topluluktu ...Hiçbir taşkınlık olmadan, gayet asilane şekilde slogan ve marş söylendi..Çok çok kalabalıktı ..Yüreklerimiz kabardı...Bende dayanamayıp,törenden sonra, bayrağı salladım, diye çocuklar benimle epey bir dalga geçtiler... Vallahi ben anlayamıyorum,benim oğullarımı.....Onların yapacakları hareketleri ben kendimi tutamayıp, yapınca , alay ederek gülmeye vuruyorlar işi

)) Herhalde enerjimi kıskanıyor bunlar

)))))))))....Selamlar ve sevgiler canım

......