View Single Post
Eski 22-10-2011, 22:38   #61
Ali_askn
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-03-2010
Şehir: gaziantep
Mesajlar: 388
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Delimus Mesajı Göster
Bizim niyetimiz , zaman geçirmek , yoğurt peynir yapmak ilerde çoçuklar filan iyi olur ticari olmuyacak yani ....
Çiftlikle görüşücem gine bakmamda yardımcı olursanız sevinirim . Otlatamam yanlız sadece arka bahçemizde filan gezinmesi için çıkarabiliriz okadar.

Tek başına olursa ilk zamanlar yemiyor içmiyor hep ses çıkarıyor yadırgıyormuş 2 tanesinide sağamam, ayrıca oğlak almayı o yüzden düşünüyorum.
sn delismus tabi ki yardımcı olurum elimden geldiği kadar. Zaten arka bahçeniz mutlaka yetecektir keçi ve 2 oğlağa.Oğlaklar olmazsa doğrudur çok bagırıyorlar bizim keçilerden birtanesine köpek saldırdı fazla yarası yoktu ama yinede veterinere götürdük özel bakım gerektirdiği için şehirdeki evimizin garajında baktık 1 hafta kızılca kıyameti kopardı gece gündüz.

Ali_askn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön