View Single Post
Eski 18-10-2011, 11:49   #468
Uzaylı
Ağaç Dostu
 
Uzaylı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,129
Sayın Halil Önen; Geçen gece tavukların akibetini anlattığınızı ilk okuyanlardandım belki. Çok üzüldüm. Ama klavyede bir sorun vardı tuşlar basmadığından bir türlü üzüntümü ve geçmiş olsun dileğimi yazamadım. Derken dün de mouse veda etti. Ne olduysa bu aralar?

Oğlanın klavyeyi ve mouse'u istedim oğlan naz etti. Babası oğluna bağ vermiş, oğlu bir salkım üzümü vermemiş hesabı. Bugün ikna ettim de yazıyorum.

Yazınızı okuduğumda gerçekten çok üzüldüm. İçten üzüldüğüm zaman burnum sızlar, gözlerim dolar... Annenizin üzüntüsünden inanın burnum sızladı. O derece etkilendim. Ne de olsa hepsi bir can ve hepsinin huyları bile apayrı, bağ kurduğumuz kendi ellerimizle büyüttüğümüz canlılar...

Eşime bahsettim, Halil Önen'in kümesine tilki gelmiş, tavuklar mahvolmuşlar dedim. Eşim de tavukların akibetine çok üzüldü. Meğer sizi tanımıyormuş, üyelerin bahçelerinde olmadığınız için gözünden kaçmış. Halbuki ben hep yaptıklarınızdan bahsediyordum. UBYİ de takip ettiğim ve çok şey öğrendiğim üç kişi var. Halil Önen ve Lilium ve Meyvelitepe dedim. Karakter olarak ta çok iyi insanlar olduğunuzu bahsetmiştim... İnsanların ruhu yazılarına yansıyor. Ona dayanarak söyledim.

Eşim Meyvelitepeyi önceden biliyordu. Sayın Liliumu ceviz soyma makinesi ile öğrendi. Bayağı bir inceledik. Kendisi bizim gözümüzde bilim adamı gibi değerli. Yaptıklarına gıpta ile baktık. Eşim, sizin sayfalarınızı da inceleyince harikaymış, tam kafa dengi insanlar dedi. Burada açık açık yazdım diye kızar mı bana bilmem ama gerçekten aranıza katılmak gibi ( bilgi alışverişinde) bir hevesi var. Bu aralar ısrarla bahçeyi paylaşacağız ve herkes kendi yaptıklarını yazacak. Ben de insanlarla iletişim kurmak istiyorum diyor. Ne yapsak acaba? Kendime bir rakip mi çıkıyor.

Latife bir yana size geçmiş olsun diyorum. Tavuklarla yeniden bir başlangıç yapmanızı ve bizi bilgilerinizden mahrum bırakmamanızı diliyorum.

Alacağınız yeni önlemlerle siz her şeyin üstesinden gelirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. Sağlıcakla Kalın... Annenize de ayrıca hürmetler...

Uzaylı Çevrimdışı   Başa Dön