View Single Post
Eski 16-10-2011, 22:07   #444
kartol
Ağaç Dostu

kartol's Avatar

Giriş Tarihi: 29-07-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Bu ne güzelliktir böyle.. Harikasınnız Sevgili Kartol, Hoya linearise ilk çiçek açtırmayı Siz başardınız 1... lik Sizindir tadına varabilirsiniz hem çiçeklerinizin hem 1. liğin.
Ellerinize sağlık, birazda genel olarak, çiçekleriyle bilgi verebilirmisiniz kokusu nasıl?
Çok teşekkür ederim sevgili mismenas, sizin başarılarınızın yanındaa adı bile edilmez bunun
1. liği layığıyla taşımaya gayret edeceğim
İnşallah sizinkiler de açar da tacımı seve seve devrederim
Aslında açması için hiçbir gayret sarfetmedim. Sadece gidip gelip izledim, rahatsız ettim. (Sayın karalale nin fazla uğraşmayın demesine rağmen ) Birkaç çelik de alındı hatta. Bunların dışında ne gübre ne fısfıs.
Birbuçuk ay süren bir tatilden sonra geldiğimde diğer iki tomurcuğu sararıp dökmek üzereydi. Tek bu hayatta kaldı.
Çiçek olarak, şimdiye kadar çiçek açtıklarını gördüğüm carnosa ve bellayla kıyaslayabilirim. Carnosadan farklı, bella gibi küçük çiçekli. Renk olarak ise çok mat renklerde.(resimlerde canlı bile çıkmış) Bella da minik çiçekliydi ama renkleri daha canlıydı.
Kokuya gelirsek, belladan hiç koku alamamıştım, lineariste belirgin bir koku var. Carnosa gibi hoş değil, daha farklı, belirgin, odayı doldurmayan(belki tek olduğu için) ama koklayınca baya baya kokan, başka bir kokuyla eşleştiremediğim değişik bir kokusu var.
Aklıma gelenler bunlar.
Tüm arkadaşların bu tecrübeyi, mutluluğu yaşamasını diliyorum

kartol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön