Sevgili Fatma Sunay, ben yazlıktan döndüm...Fakat buradaki bahçeler bir hayli karışmış...Gereksiz uzayan dallar sarmaşıkları budayıp biraz da olsa düzelttim ,ön tarafın otu ve saksılar beni çok meşgul etti...Bütün camgüzelleri ve sardunyaların bazısı kurumuşlar

( Kapıcı sağolsun sulamayı ya çok fazla ,**** çok az vererek hepsini halletmiş

(...O kısımları tanzim ettim ve arka bahçede pek birşey yapamadım sayılır...Çünkü hava yağmaya başladı...Duracağı da yok gibi...Bu arada Gelibolu ya gitmem gerekiyor...Annemin mezarı için ...Evimde üç senedir kapalı...Onuda bir havalandırmak gerekli...Yine orada bir dükkanım var onun da çatısını tamir ettireceğim...Vallahi arkadaşım dur yok yani bizlere...
Tanrı iyilikler versinde iş bana vız gelir....Bu tempo ile hastalanmaktan korkuyorum...
Yazlıktaki çiçeklerimi, oradaki bir villa sitesinin kapıcısına bırakıyorum...Sulayıp bahçeyi temizliyor...Zaten yazında çok ağır işleri beraber yapıyoruz....
Beğenilerine çok teşekkürler arkadaşım...Siz hayırlısı ile bir geliniz de inşaallah birgün toplanırız ..Bende sizi kucaklayıp öpüyorum...Sevgiler...selamlar canım....