13-10-2011, 23:37
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2007
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa
Sayın Asumandilek Kaktüs ve sukulent aranjmanlarınız çok güzel,ellerinize sağlık.
|
Teşekkürler sevgili Serilaaa. Deniyoruz işte ucundan, bucağından. Birbirimizden baka baka.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zafer1326
Harika arajmanlar ve saksılarıda muhteşem. Belli çok emek vermişsiniz. Ellerinize sağlık.
|
Çok teşekkürler Zafer bey... Daha güzelleri sizlere de nasip olsun inşallah.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez
425, 2. Foto sol alt köşedeki, benekli nedir, yakından tanımak isterim Asuman'ım.
|
Kalanchoe Marmorata ablam. Tanıştırayım mı ben sizi.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree
Çok güzel kareler. Bitkilerin hepsi çok mutlu ve sağlıklı görünüyor. Düzenlemelere bayıldım. 
|
Teşekkürler. Senin yüzünden oldu bunlar hep. Bulduğun müthiş şeyleri yükleyip durdun biz de çok becerirmiş gibi cebelleşip duruyoruz işte. Bu arada benim düzenlemelerimi de eklemişsin sayfaya çok sevindim. Bişeye benzediler demek.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek
İnsan fotoğrafları seyrederken mest oluyor. Gerçekten, öyle sağlıklı görünüyor ki hepsi. Ellerinize sağlık. Yalnız bir şeyi merak ediyorum, aranjman yapıyorsunuz ya (çok güzel göründüklerini itiraf edeyim), gerçi kimsede henüz görmedim ama, ya çoğalırlar da hepsi birbirine girerse ne olacak. Yoksa buna fırst verilmez mi zaten 
|
Ah ah çoğalıp birbirlerine girseler diye gözlerinin içine bakıyorum ben sevgili gülenmelek. O zaman daha muhteşem görünüyorlar. Elbette çok fazla iç içe girdiğinde ufak müdahalelerle rahatlatabiliriz.
|
|
|