Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat
Sayın Orhan hocam günaydın maaşallah Allah nazarlardan saklasın önce Sizi sonra bahçemizi,planlı ve sabırlı çalışmalarınız neticesinde bahçe oturmaya başlıyor eğer yer değiştirme gereği duyduğunuz bitkiler var ise bu mevsimi iyi değerlendirin aksi takdirde önümüzde ki yıllarda size sıkıntı çıkaracaktır.
Sayın hocam bahçem de aserlerin(akçaağaçlar)birkaç türleri var çınar yapraklı,yanardöner,flamingo ve kırmızı japon akçaağaç türleri var kımızının albenisi güzel olmakla bereber renk ömrü diğerlerine göre daha kısa,yanardöner akçaağaç sonbaharı çok daha güzel yansıtıyor ancak,gözlemlediğim,rüzgarı sevmiyor büyüme eğrisi çok yavaş oluyor 
|
Canım kardeşim;
Bahçeme ilişkin olumlu görüşler, senin gibi yeryüzünde bir hayal alemi yaratmış birindende gelince, doğal olarak gururlanıyorum. Sağol, varol.
Bu günlerde yerini değiştirmeyi düşündüğüm sadece iki ağaçcığım kaldı. Sonrasında önemli bir rötuş düşüneceğimi sanmıyorum. Galiba herşey yerine oturuyor. Tabii arada bir çalılarda yer değiştirilebilir. O kadar.
Akçaağaçlar konusundaki birikimlerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu aralar bahçeni çok merak ediyorum. Mutlaka yeni birşeyler göreceğimden eminim. En kısa zamanda uğrayacağım. Görüşmek üzere.