Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tekin
Merhaba Sayın soilless --------------
Verimli olması için illada midemizi doyuracak ürün mü almak lazım. Gözümüze güzel görünmesi ruhumuzun derinliklerine hitap etmesi doyurucu değilmidir.
Siz mideniz için yapılabilir gördüğünüzü bizler de gözümüze ölünceye kadar güzel görünmesini isteyemezmiyiz.
Ayrıca Tüm dünyanın yaşayan tek canlı sanat dalı olarak görüp kabul ettiği bir uğraşa Eciş Bücüş demeniz de hiç şık olmamış
|
Canlı Sanat??
Ben Bir çok bayandan ister işe giden ister evkadını ve de hayli miktarda işinden başını kaldırabilen ve de çoğunlukla emekli erkek arkdaş, dost abiden şunu duydum
ben çiçeklerimle ağaçlarımla konuşuyorum, onlara şarkı söylüyorum
Ben bu insanlara 2-3 yıl boyunca sabırla SANAT için;
şu şekli vermek istiyorsan ilk yıl şurasından başlayarak,
çift dala şu şekilde
tek yan dala bu şekilde
sağdan aşağıya doğru tek dal vermek istiyorsan bu şekilde
yok eğer oturaklı kalın gövdeli birkaç dal üzerine SANAT yapmak istiyorsan bu şekilde;
TEL ile veya şu İP ile şu şekilde bağlayacaksın diyerek SANAT yapmalarını isteyemem.
Çünkü bırak gübreyi, mikorizayı, kompostu, enzimi vs. onlar çicekleri ve ev ağaçları ile konuşuyorlar, şarkı söylüyorlar. Yani bunu hem kendi doğal psikolojik paylaşımları için yapıyorlar hem de bu yaptıklarının çiçekleri ve ağaçları çok olumlu etkilediğini söylüyorlar.
Bu insanlara bonsai yetiştirme tarzını ve de canlı sanat yapmalarını söylemek o insanlara Hücrede filistin askısına alınmış insana mozart dinletmeye benzer. Tabii ki BENCE