View Single Post
Eski 12-10-2011, 15:24   #1081
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili hemşerim Adil....Vallahi bir kez daha sizi takdir etmemek mümkün değil, bu yazınzdan sonra.....Sizin müzisyen ve resim ilgili yönünüzü öğrendiğimde çok mutlu oldu...Tam kafa dengi bir arkadaşsınız....İstanbulda olsaydınız sizi ve ailenizi artık bıktırıdım herhalde...İyi fasıllar da kurardık))

Ben çocukluğumdan beri yağlı boyayla uğraşıyorum...Daha sonra ahşapla birlikte akrilikle de çalışmalarım oldu...Takı tasarım işiyle bir hayli uğraştım.. 2004 de atölye tarzı bir işyeri açtım..Bütün el emeği olan ürünlerimden oluşuyordu..Aynı zamanda çalışmalarımo da orada yapıyordum...Fakat sağolsun çocuklardan hiçbiri bana destek olmadılar....Tersine evdede herkesin benden hizmet beklemesi ile köstek oluşlarından mütevellit dört sene önce kapatmak mecburiyetinde kaldım...Evden çalışmalarımı sürdürüyorum...

Müzik ve enstrüman hastalığı da orta okuldan başladı..Okulun piyanosunu gizli gizli çalmaya çalışırdım..) l7 yaşında ilk akordionumu aldığımda dünyalar benim olmuştu...Daha sonraları eşim bana bir antika piyano aldı....Fakat şu anda bütün akordları ve tuşları bozuk...84 senelerinde kanun dersi aldım...Fakat nota işi başlı başına bir okul...Ben kulak ve el melekeleri kuvvetli bir kişiyim...Notasız kendi yorumumla çalmak daha hoşuma gidiyor... 35 senede üç org sahibi oldum ilk ve ikinci orglarım Almanyadan getirtildi..Çünkü Türkiyede yok gibiydi...Şimdiki klavyem ise bir şaheser..Çalabildiğim üç enstrümanve yüzlerce TSM...THM..Ve bütün dünya müziklerinin enstrümanları mevcut ..Harika bir olay ritmlerinin sayısı belli değil.. Taşınabilir olması ayrı bir rahatlık...Ben iki üç gece de , muhakkak kendi fasılımı kurar ,eğlenirim...Bazen çocuklarla ve arkadaşlarıyla))

Resime tekrar başlamak istemeniz beni de sevindirdi...Çok iyi olur ,,Bir an evvel tablolarını görmek isterim)O güzel manzaralarınızı tuallere aktarın da seyredelim )

Verdiğiniz internet programına bakacağıım...Tez zamanda tablolarını bekliyorum) selamlar sevgiler...görüşmek üzere))

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön