View Single Post
Eski 11-10-2011, 17:17   #1077
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Berrinb hanım sizde bu azim oldukça her şeyin üstesinden gelirsiniz.Bir başladınızmı bir bakmışsınızki epey yol almışsınız..Önemli olan başlayabilmek.
Ben sera bahçe konusunda hep ilkleri yaşıyorum.Şimdi kamelyanın yeri.
Herşeyi planlı proğramlı yapıyorum ve sabırla devamediyorum.Yoruluyoruz fakat karşılığını gördükçe yorgunlukların hepsi yok oluyor.İnsan yeni projelere daha bir hevesle enerjiyle başlıyor.
Sizdede bu ışığı görüyorum.
Resim çalışmalarıma bende yeniden başlayacağım.Şu sera ve bahçe işi bittimi.Vira bismillah.
Sergi için bir dizi çalışmalarım olacak.Doğa,yaşam ve tarihi eserler konusunda vs farklı çalışmalarıda denemeyi düşünüyorum.
Natürmort,Enteriyör,çalışmalarım oldu.figür denemelerim azda olsa var.Soyut denemelerim de olacak.Haydi hayırlısı.Resim yapmak beni çok mutlu ediyor ve dinlendiriyor.
Biraz yağlıboya zorluğu olsada akrilitle işi kurtarmaya çalışıyoruz.
Resim dünyası ucsuz bucaksız bişey sonu yok.
Renklerle oynamak yeni renkler keşfetmek,ışık oyunları insanı büyülüyor.Bu konuda hayal dünyama çok güveniyorum.Trabzonda sanat sokağında akrilik çalışması yapmayı çok istiyorum.Umarım bunu başarırım.İnsanların çalışma esnasında sizin sanatınızla ilgilenmeleri çok güzel bir duygu.Bunu müzik yaparkende yaşadım. Bu sanatın içinde olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Sizin el sanatlarınızdaki çalışmalarınızı çok beğendim.
İnternetten bir proğram indirdim TwistedBrush ücretsiz olanını kullanıyorum.Ücretli olanı harika fırçalara sahip.1 ay full sürümü ücretsiz kullanabiliyorsunuz birkereye mahsus.Bu proğramla bazen takılıp çok güzel çalışmalar yapabiliyorum.Boya kokusu ve kirlenme olmadan Buna benzer kaliteli birçok proğram var.Mesela MyPaint var tamamen ücretsiz ve full bedava.Tamindir sitesinden rahatlıkla indirebilirsiniz.
Yeni çalışmalarınızda başarılar.
Trabzondan saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön