View Single Post
Eski 10-10-2011, 21:28   #35
MSaygin
Ağaç Dostu.
 
MSaygin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-01-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 1,794
Paravanın düzenlemesini bir süre önce yaptım , bu arada yazma fırsatım olmadı.
Yer minesi nefis bir yer örtücüymüş, bu başlık sayesinde onunla tanıştım. Çalı mine de güzel ama mor yer mineleri bir başka.

Name:  teras20.jpg
Views: 1536
Size:  61.8 KB
Name:  teras21.jpg
Views: 4228
Size:  65.3 KB


Bu düzenlemede kullanamadım mineleri, saksılar aşağı seviyede kaldı ama sonunda gökte ararken yerde buldum yine uygun bitkiyi. Birden aklıma yeni yeni yaygınlaşan bodur gelin duvakları geldi, onlardan diktim, çok da güzel oldu.
Yazdım mı hatırlamıyorum, en üstteki gelin duvakları çok karmaşa yarattığı için sökmüştüm.

Bu durumda üst kısımlarda iki başa mor salkım, ortaya sarı-turuncu karışık tekoma ve aralara da yasemin dikmiş bulunuyorum, şimdilik hiçbirisi birbirini bastırmıyor.
Alt seviyede ise iki başta mor salkımların altında mercanlar var. Tekomaların altı zaten kendiliğinden dolu, yaseminlerin altında ise bodur gelin duvakları var. Yazarken karmakarışık gibi geliyor ama gerçekte derli toplu durdu sayılır. Bu kış rüzgardan etkilenmelerine göre baharda yeniden değerlendireceğim.
Yazıp fikir verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön