Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı
Sayın Adil; Çalışmalarınızı başından beri ilgiyle izliyoruz. Dün eşim benim haberdar olmadığımı zannedip, uzun uzun neler yaptığınızı ve çok takdir ettiğini, hem sayfanızı gösterip hem anlatıyordu. " İşte bu dedi. İnsanlar kendi elleriyle bir şeyler yaptığı zaman güzel de oldu mu çok takdir ediyorum. İşte benim her şeyi kendim yapmak istediğim gibi. Gerçekten bravo, beni de bir an önce bir şeyler yapmak için heveslendiriyorlar" dedi.
Sanırım artık daha fazla kendini tutamayacak o da üye olacak. Çünkü sizlerle birebir yazışmak istiyor. Kendi uğraşlarının yanısıra sizleri de sık sık izliyor. Şu anda yazdığımdan haberi yok.
Bahçenin meyve bahçesi ve üzüm olacak kısmı benim , ben kendim yaptıklarımı paylaşmak istiyorum diyor. Ben ise evlerin olacağı sebze ve çiçeklendirilecek kısımla ilgilenecekmişim. Hadi hayırlısı.
Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim. Biz buradan sizi hep izliyor olacağız. Eğer tohum v.s. İzmir'den bir isteğiniz olursa çekinmeden yazabilirsiniz.
Saygılar,sevgiler...
|
Sayın uzaylı.
Eşiniz çok haklı.

İnsan boş zamanlarını değerlendirecek bir uğraş bulmalı ve kendini bir işle meşgul etmeli.Hem sağlığınızı kazanıyorsunuz .Hem birşeyleri başarmanın yapmanın sevincini gururunu yaşıyorsunuz.Kafanızdaki kara bulutları dağıtıyorsunuz.Eğer varsa tabi.

Bunlar insanın mutlu olacağı güzel hobiler.
Mesela ben on parmağında on marifet misali biriyim.Yapmadığım iş yok.Sosyal etkinlikleri fazlasıyla severim.Yağlı boya resim çalışmalarım oldu sergi açtım.Müzik konusunda 20 yıl müzisyen olarak bağlama ve klavye çaldım düğünlerde toplantılarda .Bölgesel Tv kanalında canlı müzik proğramına katıldım.lisanslı futbolcu oldum.Beldemizin futbol takımının kurulmasında bizde yardımcı olduk.Gençleri kahvelerden spora yönlendirmek için.Kıyı balıkçılığı.Avcılık.İnşaatla ilgili her şeyi yapabileceğime de güveniyorum.Belde siyasi teşkilattında görev aldım.Şimdi sera yapımı ve bahçe işleri ile ilgileniyorum.Fotoğrafçılık ve fotoğraf çekmek .İnternette insanlarla paylaşmak.Kısacası ben hiçbir şeye yapamam demem herşeyi önce gözlemlerim sonra yapmaya çalışırım.****** elimdem geldiğince.

Bizde hanımla sera içinde demokratik bir paylaşım içine girdik.
Onun yeri ve kendi yerimi belirledik.
O kendi yaptıklarıyla ,ben kendi yaptıklarımla birlikte mutlu olmaya ve paylaşmaya devam edeceğiz.
Bugün oturma yeri kamelyanın zemin tesviyesini yapmaya çalıştım.6 saatlık bir çalışmayla epey yoruldum terledim.Fakat değeceğine eminim.
Sizlerede güzel projeler düşünüp hayata geçirmenizi hayatla barışık mutlu olmanızı dilerim.Beyinize ve size başarılar diliyor, saygı ve selamlarımı gönderiyorum.