Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk
Satı Hanım,
Ankara'nın şu soğuk günlerinde bahçenizi gezmek nasıl keyifliydi anlatamam. Maşallah sizde de yok yokmuş hani, ona rağmen bi çırpıda gezdim bahçeyi  ) Sarmaşık güller, ılgın  ) ve Hasekiler gerçekten çok güzel.
Bu arada Güngör Hanımın kardeşiniz olduğunu öğrendim. Ne kadar şanslısınız. Gerçi Güngör Hanım sitede herkesi bilgileriyle aydınlatıyor zaten. Biz de şanslıyız yani  )
Yalnız benim siyah ve pembe domatesten edinmeniz şart gibi göründü bana  Bu konuda benden istekleriniz olursa seve seve.
|
Sevgili nurgül, çeşit çok olunca bakımıda zor oluyor bazan çeşidi azaltayım diyorum bahçeye bir giriyorum, hangi bitkileri birilerine verebilirim diyorum bakıyorum, bakıyorum, asla hiç bir türden vazgeçemiyorum

Evet kardeş konusunda çok şanslıyım, bitki bilgisi dışındada benim için çok özel

Ben bu yıl bolca her tür domates ve biber kabak fidesi diktim, çokta güzel oldu, yalnız armut(köpüşüm)koparıp koparıp yarısını yedi yarısını oynadı anlayacağınız bize yedirmedi, eşim geçen hafta bahçede bir bölümü telle kapadı armuttan kurtardık, seneye artık ektiğimiz sebzeleri biz yiyebiliriz, siyah ve pembe domateste zahmet olmazsa isterim tabi