View Single Post
Eski 01-10-2011, 22:53   #18
zenfree
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe Mesajı Göster
Sevgili zenfree bu bitkileri gerek canlı gerekse fotoğraftan defalarca gördüm ama sizin sayfalarınızda bir başka güzel gözüküyorlar. Bunun sizinle bir alakası olduğu çok açık. Siz bu güzelliklere güzellik katıyorsunuz. Tebrik ederim.

Saygılarımla...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AizoaceaeFAN Mesajı Göster
Crassula gollum çok güzel büyümüş. Kırmızılıklarını hiç bu kadar canlı görmemiştim. Gerçekten hem parlaklığı hem de canlı kırmızılıklarıyla muhteşem olmuşlar. Elinize sağlık.
Sayın sarıefe ve Sayın AizoaceaeFAN,
Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bitkiler o kadar güzel ki, sadece doğru ışığı yakalamaya gayret edip deklanşöre basıyorum.

Bendeki C.Gollum'un yaprakları mevsime göre biraz değişse de uçları hep renkli idi (İlk sayfada mart ayında çekilmiş fotografı var). Sonbaharla birlikte iyice kızardı, sanki sucul bitkileri andırıyor. Çatıda tamamen açık mekanda öğleden sonra tüm gün güneşte. Kuzey batıdan rüzgar aldığını da söyleyebilirim. Bu nedenle dallardan biri tamamen yana yattı. Geçen sene c.ovata bütün bir kışı orada geçirdi sadece kar yağdığında ve don olacağı zaman içeriye aldım. Çiçeklendi ve çok güzel gelişti. Aynı aileden olduklarını düşünerek ikisini aynı mekanda tutuyorum.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön