View Single Post
Eski 30-09-2011, 17:42   #156
gulşen
Ağaç Dostu

gulşen's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi a1919 Mesajı Göster
Gülşen hanım benim de geçen sene aldığım bir madagaskar yaseminim var. Ama bu sene açmadı. Temmuz gibi balkona almıştım. Şu anda yeni bir sürü sürgün veriyor. Sanırım dışarı çıkartmakta biraz geç kalmışım. Siz çiçek açması için herhangi bir besin verdiniz mi? Bir de saksısını değiştirmişsiniz sanırım. Nasıl bir toprak kullandınız? Ne zaman değişim yaptınız? Benimki aldığım saksısında ve biraz küçük açıkcası saksısı. Uygun zaman ve uygun toprak nedir onu öğrenmek istedim. Teşekkürler ve iyi seyirler
kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm sayın acemifüsun sorunuzu cevaplamış teşekkürederim bende kendi uygulamamı anlatıyım müsadenizle alır almaz saksısını büyüttüm, toprağını hiç dağıtmadan hoyalarım için hazırladığım geçirgen topraktan ilave ettim havalar ısınınca da balkona çıkardım düzenli bir şekilde sulanmasına özen gösterdim ayda bir yarasa gübresi bazende sulama suyuna sıvı gübre kattım,balkonum kuzeye bakıyor ve çok da rüzgarlı ama sanırım bu tür bayağı dayanıklı beni bol bol sürgün ve çiçekle mutlu etti çünkü

gulşen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön