Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musbet
Sevgili zenfree normalde hiç kıskanç biri değilimdir ama sizin kaktüslerinizi sukulentlerinizi gördükçe insanın çıldırası geliyor. çok güzeller çokkkkk akıl kaçırtacak türden bu bitkiler.
ellerinize sağlık ve kocaman bir maşallahhh.
|
Çok teşekkür ederim. Ben se sizinkileri görünce yakın şeyler hissediyorum.

) Akıl kaçırtmaları konusunda haklısınız.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musbet
Sevgili zenfree mesajınızı okuyalı çok uzun zaman olmuştu ama sizi yormamak için alın diyememiştim. şimdi forumunuzu yeniden inceleyince kaktüs aşkım depreşti 
o güzel kaktüsten benim için alırsanız çok sevinirim istanbula geldiğimde hem sizi görür hemde kaktüsü sizden alırım tabi sizde isterseniz.
|
Sevgili musbet, bahsettiğiniz kaktüsten şimdiye kadar bir tane gördüm onu da aldım. İşyerime yakın olduğu için sık sık uğruyorum. Gelirse sizin için mutlaka alırım. Hatta fotografını göstereyim bulabilirse getirsin. İstanbul'a geldiğiniz zaman mutlaka haberim olsun, buluşalım lütfen. Size kaktüsü gönderebilirim de ancak kargo gönderme konusunda çok tembelim.

Bu konuda mutlaka kendimi eğitmem lazım, arkadaşlarıma karşı çok mahçup oluyorum. Sevgili günebakan'a üç aydır bir çeliği gönderemedim gitti. Bu vesile ile kendisinden de özür diliyorum.