View Single Post
Eski 30-09-2011, 11:33   #199
ykolko
Ağaç Dostu

ykolko's Avatar

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Sayın Yeşillim, tabii ki takip edeceksiniz, bende bulunan bitkiler, aynı zamanda sizilerin bitkileri, her zaman, dilediğiniz bitkiyi sadece söylemeniz yeterli.
Su sümbülleri, çok çabuk üreyen bitkilermiş,umarım problemsiz kışı atlatırlar,tüm dostlara dağıtabilecek kadar su sümbülüm olur.
Adenium konusunda biraz problemler yaşadım,tohumdan yetiştirdiğim adeniumlarımdan çoğunu, ben yazlığa gittiğimde, biraz fazla suladıkları için kaybettim,sadece bir kök sağlıklı kaldı,dostlardan gelen tohumlardan, sadece bir tane çimlendi(Hatice hanımdan gelmedi) tohum satın almayı düşünüyorum, ama ilk aldıklarımda problem yaşadığım için, sadece düşünüyorum.Adeniumlar hakkında bildiğim,iki yaprak oldukdan sonra, toprağı(toprağı su tutmayan daha çok kum olan) kurumadan sulamamak,kalın gövde için ise, mümkün oldukça güneş,sıcak,dengeli besin gerekiyormuş, yeterli ışık almayanlar boya gidermiş.şimdilik 4 adenium saksılarım boş, onlarıda doldurduğum zaman biraz daha yeni bilgilere ihtiyacım olacak.Yani kısacası benimde bilgilerim kısıtlı fakat zamanla öğrenebileceğime inanıyorum
Ziyaretini beni çok memnun etti,benimde bilgi ve görsel olarak başvurduğum, sayfalarından biri sizin sayfalarınız,sağlıklı günler dilerim.

ykolko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön