Kavun karpuz da oldu sonunda. Şimdi şöyleee, kavun en küçük ebatta çarşı kavunu düşünün, öyle işte, karpuzu sizin hayal gücünüze bırakıyorum

Kavunun lezzeti muhteşemdi ama. Karpuzu henüz kesmedim. Çok gelir yiyemeyiz diye. Evin biraz kalabalık olduğu bir gün keseceğim

Gelenler doya doya yesin diye .
Sevgili
Fatma Sunay çok haklısınız, kendi yetiştirdiğiniz şeyin lezzeti bir başka oluyor. Her ne ebatta ve her ne şekilde olursa olsun. Sizin sayfaya gizlice bakıyor ve kaçıyorum. Çünkü çok iştah açıcı ve akıl çelici, can çektirici şeyler yapmışsınız. E canım çekiyor açıkcası, o yüzden fazla kalmadan bakıp kaçıyorum. Yalan yok.

Hepsi için ellerinize sağlık.
Sn.
Yücel Canpolat gurur duydum sayenizde kendimle . Çünkü bu güllerle ben ilgileniyorum . Sağolun.
Adaşım gerçekten keyifli oluyor kendi yetiştirdiğin ürünü yemek. Aminnn, benimde en büyük temennim tüm site üyeleri için, herkes sağlık ve keyifle tadını çıkarsın bahçesinin, balkonunun. Balkonda ayrı bir keyif. Çok minicik bir balkonum var, bitkilerim var. Orada kahve içmek çok mutluluk verici. Çiçeklerle konuşmak.
Sn.
zencefil cicegi çok teşekkür ederiz, ziyaretiniz ve beğeniniz için. Sevgiler.