Sayın PlentyPlant teşekkür ederim. Artık sayfamı tekrar sahiplendim ve ara ara bitki fotoğraflarını yüklemeye ve bilgiler vermeye devam edeceğim. C.burgeri'leri ne kadar aradığımı bilemezsiniz. Malesef satılmıyor açık artırmalarda dahi satan yok. Tesadüf yabancı bir beyefendi benim bu bitkiyi çok aradığımı söylediğimden etkilenmiş ve bana çok pahalı da olsa temin etmemi sağlamıştı. Şimdi tozlaştırdım ve tohum kapsülü olgunlaşıyor. Seneye artık yüzlerce C.burgeri tohumu çimlendiririm inşaallah.
Sayın Hatice Tarhan biraz özletmek istedim sayfamı, merakla bekleyen siz değerli forum takipçilerine tüm bitkilerim ve çiçekleriyle (özellikle de bu forumda pek olmayan Conophytum ve Lithopsların çiçekleriyle) ara ara karşınızda olacağım. Takip ettiğiniz için çok teşekkürler.
Sayın ankstel teşekkürler, emeksiz hiçbir iş malesef hayat bulmuyor. Sizler de sağolun.
Sayın zenfree, üstadlık henüz ulaşamadığım bir merhale. Umarım forumdaki değerli büyüklerim gibi o ustalık seviyesine gelebilirim. Çabalarım, denemelerim ve araştırmalarım sürüyor bu yönde. Sizlerden de çok öğreneceklerimiz var. Bilgi istendikçe paylaşılmalı bana da bu yönde ne düşerse sayfamda veya diğer kullanıcıların sayfalarında veya diğer forum konu başlıklarında paylaşmaktan mutlu olurum. Tekrar teşekkürler.
Sayın elifsena teşekkür ederim.
Sayın lir, sayfamı takip etmenize ve beğenmenize sevindim. Bitkiler ve bilgiler inşaallah devam edecek bu sayfadan. Sizlerde sağlıcakla kalın, teşekkürler .
|